Welke belastingadvocaat past het beste bij jou?

Als het op belastingrecht aankomt, heeft u een advocaat nodig die jouw situatie begrijpt en je kan helpen de beste beslissingen voor je te nemen. Bijvoorbeeld de advocaten van Ft-advocaten.

Wat is belastingrecht?

Fiscaal recht is een tak van juridische studie die zich bezighoudt met de bevoegdheid van de overheid om belastingen te innen van haar burgers. De Internal Revenue Service (IRS) is de organisatie die verantwoordelijk is voor de handhaving van belastingwetten. Ze hebben de bevoegdheid om je om informatie te vragen over je inkomen, vermogen en uitgaven, en als je weigert te voldoen aan een IRS-verzoek, kan je een boete krijgen of zelfs naar de gevangenis sturen. Ook op andere rechtsgebieden wordt het belastingrecht als instrument ingezet. Bedrijven gebruiken bijvoorbeeld belastingwetten wanneer ze beslissen of ze een ander bedrijf willen kopen of niet.

Wat zijn de kwalificaties van een fiscaal jurist?

  1. Een belastingadvocaat dient te zijn afgestudeerd in de fiscaliteit.
  2. Een belastingadvocaat moet geregistreerd zijn bij de Inland Revenue Authority of Singapore en de Singapore Bar Council.
  3. Een belastingadvocaat moet lid zijn van de International Fiscal Association, Taxation Institute of Chartered Tax Institute en ook een actief lid zijn van de International Bar Association, Asia Pacific Taxation Lawyers Association of Singapore Taxation Practice Committee.

Waar moet ik op letten bij een fiscaal jurist?

Ervaring is belangrijk, want hoe meer ervaring een advocaat heeft, hoe groter de kans dat hij of zij je kan helpen met jouw fiscale problemen. Zorg ervoor dat je een advocaat inhuurt die ervaring heeft met belastingrecht en heeft gewerkt aan soortgelijke zaken als de uwe. Zorg er ook voor dat jouw advocaat ervaring heeft met het werken met cliënten zoals jij. Op deze manier kan hij of zij jouw zorgen begrijpen en je helpen de beste beslissingen te nemen voor jouw situatie.

Hoe vind ik de beste belastingadvocaat voor mij?

De beste manier om een ​​belastingadvocaat te vinden, is door vrienden, familieleden, collega’s en ondernemers te vragen wie ze gebruiken. Andere goede manieren zijn: Je vindt hier ook een lijst met advocaten op de IRS-website. Welke vragen moet ik mijn potentiële advocaat stellen?: Hoe lang ben je al advocaat uit? Bent je gespecialiseerd in belastingen? Wat is je uurtarief? Hoeveel rekent je voor een eerste consult? Wat is je provisietarief (indien van toepassing)? Hoeveel kost het om mijn zaak van begin tot eind te behandelen?

Niels
Niels
Als succesvol e-commerce ondernemer, marketeer én salesbaas, deelt Niels maar al te graag zijn inzichten en interessante nieuwtjes.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Wat is de beste positie voor je lichaam tijdens een vergadering?

In de hectiek van ons professionele leven besteden we vaak veel tijd aan vergaderingen. Of het nu face-to-face is of virtueel, de manier waarop...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.