Wat kost een mobiel pinapparaat?

Als ondernemer is het hartstikke handig om over een mobiel pinapparaat te beschikken. Waarom? Omdat je het jouw klanten hiermee een stuk makkelijker maakt. Zo’n apparaat kun je namelijk overal mee naartoe nemen. Zolang het apparaat verbonden is met het internet kunnen jouw klanten in feite altijd en overal betalen. Reden genoeg om zo’n apparaat aan te schaffen. Maar wat betaal je eigenlijk voor een mobiel pinapparaat? Hieronder geven wij jou tekst en uitleg over de kosten van een mobiel pinapparaat.

Kosten zijn afhankelijk van het pinapparaat dat je koopt

Het is op voorhand niet precies te zeggen wat je voor en mobiel pinapparaat betaalt. Waarom niet? Omdat mobiele pinapparaten er tegenwoordig in allerlei soorten en maten zijn. Als je niet te veel eisen stelt aan een pinapparaat, kost het je vaak niet meer dan een paar tientjes. Het gaat hier overigens alleen om de aanschafkosten van het apparaat. In tegenstelling tot vaste pinapparaten krijg je bij mobiele pinapparaten namelijk niet te maken met aansluitkosten. Je hoeft immers alleen de bijbehorende app op jouw smartphone te installeren om gebruik te kunnen maken van het mobiele pinapparaat.

Vast bedrag per maand of betalen per transactie

Koop je een mobiel pinapparaat? Verwacht dan niet dat je klaar bent als je de aanschafprijs betaald hebt. Nee, want je krijgt namelijk altijd te maken met bijkomende kosten. Denk niet dat deze bijkomende kosten overal hetzelfde zijn, want dat is niet het geval. Bij sommige partijen betaal je een vast bedrag per maand, terwijl je elders juist een bepaald percentage betaalt over iedere transactie.

Als je nog niet eerder een mobiel pinapparaat gekocht hebt, kunnen wij ons voorstellen dat je twijfelt wat de beste optie is. Zit er iedere maand (veel) verschil in het aantal transactie dat via een mobiel pinapparaat gedaan wordt? Dan kun je het beste kiezen voor een apparaat met kosten per transactie. Je betaalt in dat geval niet als er weinig of geen transacties gedaan worden. Ga je op vakantie en wordt het apparaat niet gebruikt? Dan betaal je hier ook niets voor. Dit is wel het geval als je kiest voor een mobiel pinapparaat met maandelijkse kosten. Toch kan dit wel een goedkopere optie zijn. Dit is bijvoorbeeld het geval als er maand in maand uit veel gepind wordt.

Vergelijk pinapparaten met elkaar

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet onnodig veel wilt betalen voor een mobiel pinapparaat. Een goed idee is dus om verschillende typen pinapparaten te vergelijken. op deze manier kom je erachter welk pinapparaat het best bij jouw onderneming past. Een SumUp pinapparaat vergelijken is in dat geval aan te raden. Op deze manier is het snel duidelijk hoeveel een pinapparaat jou gaat kosten. Laat je overigens nooit te veel leiden door de prijs. Het is namelijk belangrijker dat het apparaat naar behoren werkt en bij je past. Zoek daarom ook uit wat je van het mobiele pinapparaat mag verwachten. Zodoende voorkom je dat je spijt krijgt van jouw aankoop.

 

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Tips voor beginnende kunstenaars

Het wordt weer zomer, en dat kan maar één ding betekenen: de grote fantasy markten en events komen er weer aan. Voor veel kunstenaars...

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.