Tijd voor die volgende stap? Lees dit!

Het einde van de COVID-tunnel is volgens sommigen in zicht: en menig kans pakkend ondernemer ziet zijn kansen schoon om te upgraden naar een beter of ander kantoorpand. Andere ondernemers zijn wellicht harder geraakt door de crisis dan anderen, en staan op het punt om te verhuizen naar een kleinere of goedkopere locatie.

 

Hoe je er ook in staat, één ding is zeker. Elke onderneming kan profijt hebben van goede bedrijfsverhuizing. In dit artikel nemen we daarom een duik in dit onderwerp.

 

Waarom een verhuisbedrijf inhuren voor bedrijfsverhuizing?

 

Oke: als je een ietwat kleinere onderneming hebt met wat weinig personeel en spullen, dan kan het zeker het geval zijn dat je zelf een en ander regelt. Of bijvoorbeeld dat je personeel een handje helpt. Zo gezegd, zo gedaan. Echter: wat gebeurt er als er iets misgaat? Als er spullen stuk gaan of nog erger: als een collega een ongeluk krijgt tijdens het verhuizen. Hoe ben je als ondernemer dan verzekerd? 

 

Met een erkend verhuisbedrijf hoef je je over dat soort zaken geen zorgen te maken: alles is van top tot teen geregeld. Goede bedrijfsverhuizing is vlot, veilig en flexibel. Zo kun je natuurlijk ook rekenen op het gebruik van stevige dozen en ervaren verhuizers. Je spullen zijn veilig – en jij en je personeel hebben er geen omkijken naar. Dat is wel zo prettig. 

 

Nieuwe ruimte? Ook dan aan te raden!

 

Natuurlijk is het raadzaam en bijzonder prettig om goede bedrijfsverhuizing te regelen wanneer je daadwerkelijk wisselt van pand. Echter zijn er andere omstandigheden waarin het prettig kan zijn om het te laten regelen. Namelijk bij een simpele uitbreiding van de huidige (kantoor) ruimte. Menig ondernemer zit in een pand waar ongetwijfeld een andere lege ruimte beschikbaar is. Wel zo prettig wanneer je dan toch kunt uitbreiden, dat dit ook goed wordt geregeld.

 

Het is per slot van rekening belangrijk om mensen in te huren die als geen ander weten hoe ze zorgvuldig om moeten gaan met kantoormeubilair en apparatuur. Verhuisbedrijf Snelle Jongens is precies zo’n organisatie. Goede, eerlijke prijzen, de mogelijkheid om online direct te prijzen in te zijn – en om gelijk een offerte aan te vragen. 

 

Vanzelfsprekend heb je niet alleen bedrijfsverhuizing nodig om een kantoorpand te verhuizen. Wat dacht je van de verhuizing van een compleet hotel? Dan kun je zeker goed gebruik maken van ervaren verhuizers. Snelle Jongens doet met name zaken in omgeving Den Haag, dus als je daar zit met je pand, hotel, of een andere grootschalige verhuizing, dan kun je hier perfect terecht!

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Tips voor beginnende kunstenaars

Het wordt weer zomer, en dat kan maar één ding betekenen: de grote fantasy markten en events komen er weer aan. Voor veel kunstenaars...

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.