Op zoek naar een bedrijfswagen? Neem contact op met de bedrijfswagenadviseurs

 

Ben je werkzaam als ondernemer en op zoek naar een bedrijfswagen? Neem dan eens contact op met bedrijfswagenadviseurs. Bij adviseurs kan  je namelijk een bedrijfswagen leasen zonder tussenkomst van een autodealer.

Als ondernemer is een goede bedrijfswagen vaak van belang, of je nu werkzaam bent als automonteur of als schilder. Een goede bedrijfswagen kun je kopen of leasen. Het voordeel van leasen is dat de rente die je maandelijks over het leasebedrag betaald aftrekbaar is voor de belastingdienst. Daarnaast hoef je ook niet voldoende vermogen te hebben om in een mooie bedrijfswagen te rijden. Wanneer je hem leaset, betaal je maandelijks een vast bedrag. Maar omdat er zoveel verschillende soorten bedrijfswagens verkrijgbaar zijn, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Verschillende soorten bedrijfswagens

Bedrijfswagens zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En wanneer je niet precies weet wat je wilt, kan het kiezen van de voor jou juiste bedrijfswagen een lastige keuze zijn. De bedrijfswagenadviseurs kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze. Zeker wanneer je over een compacte bedrijfswagen wilt beschikken.

Zij hebben namelijk de top 5 compacte bedrijfswagens van 2021 samengesteld. Maar deze top 5 kan met betrekking tot een aantal aspecten toch verschillen. De top 5 die samengesteld is op basis van de techniek is namelijk anders dan de top 5 die is samengesteld op basis van comfort.

 

Het comfort van een bedrijfsauto

Het comfort van een bedrijfswagen kan een essentiële rol spelen bij het maken van een definitieve keuze. Zeker wanneer je er dagelijks honderden kilometers in aflegt, bijvoorbeeld omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent als koerier. Wanneer je over een bedrijfswagen wilt beschikken die zowel in de top 5 op basis van techniek, als in de top 5 op basis van comfort op de eerste plaats staat, is het raadzaam om te kiezen voor het merk Volkswagen of van het merk Opel.

 

Waarom Volkswagen?

Maar waarom zou je nu kiezen voor een bedrijfswagen van het merk Volkswagen? Volkswagen voldoet vrijwel altijd aan alle technische behoeften met betrekking tot een compacte bedrijfswagen. Zo kan zo’n bedrijfswagen 1500 kg trekken. Geen probleem dus wanneer je met je aanhanger de weg op gaat. Ook het comfort van een Volkswagen bedrijfswagen is vaak ontzettend goed. Hij staat immers niet voor niets in de top 5 comfortabele bedrijfswagens. Wil je nu meer informatie over een compacte of juist hele comfortabele bedrijfswagen van het merk Volkswagen? Neem dan eens contact op met de bedrijfswagenadviseurs. Zij kunnen je namelijk alles vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot het leasen ervan.

Niels
Als succesvol e-commerce ondernemer, marketeer én salesbaas, deelt Niels maar al te graag zijn inzichten en interessante nieuwtjes.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Een animatie video laten maken voor je bedrijf; wat zijn de voordelen?

In de moderne zakenwereld is het belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie en je boodschap duidelijk over te brengen naar je doelgroep....

Binance Nederland: stand van zaken

Binance, opgericht als een van de toonaangevende cryptocurrency-exchanges, bevindt zich momenteel op een kruispunt van regelgeving, uitbreiding en uitdagingen. Om te voldoen aan de wettelijk...

Tips voor het efficiënt uitvoeren van pre-employment screening processen

Pre-employment screening is een belangrijk onderdeel van het wervingsproces voor bedrijven. Het helpt bij het beoordelen van de geschiktheid en betrouwbaarheid van potentiële werknemers...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.