Ken jij de technologie van WEBFLEET al?

Als je een eigen bedrijf hebt en je maakt gebruik van veel voertuigen, komt de technologie van WEBFLEET je misschien al bekend voor. Een super handig GPS-volgsysteem om in contact te blijven met je rijdende medewerkers vanuit je eigen kantoor. Dit systeem is voor allerlei sectoren geschikt, bijvoorbeeld voor hulpdiensten, de bouwsector, gezondheidszorg of koeriersdiensten. Geen sector is te gek! Met deze software kun je bedrijfsvoertuigen volgen. Niet alleen waar het voertuig is, kun je zien, maar ook het rijgedrag. Je kunt zelfs contact opnemen met de bestuurder. Een van de voordelen is de besparing op brandstof en onderhoud. Je kan nu gericht gesprekken voeren met bestuurders over snel optrekken of hard remmen. Acties die veel brandstof kosten en bovendien de banden doen slijten.

 

Wat doet WEBFLEET?

WEBFLEET heeft de beste software in de cloud van Europa voor het volgen van bedrijfsvoertuigen en op het gebied van ‘fleet management’. Met deze technologie kun je niet alleen bedrijfsvoertuigen volgen, maar ook veel kosten besparen als bedrijf. Door middel van een GPS-systeem kun je zowel rijdende als geparkeerde voertuigen volgen op een TomTom-kaart. Je kunt met de Driver Terminal contact maken met de bestuurder via Bluetooth. Daarnaast kun je actuele acties op de weg volgen, bijvoorbeeld als het voertuig remt of een snelheidsovertreding maakt. Met behulp van de technologie kun je direct schakelen en contact opnemen met de bestuurder.

 

De functies en voordelen van het GPS-systeem

Het gebruiken van het voertuigvolgsysteem heeft veel verschillende functies en voordelen. Door het gebruiken van het GPS-systeem kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je bedrijfsvoertuigen volgen. Elke minuut ververst de locatie van het voertuig. Doordat je de gehele dag kunt monitoren hoe snel de bestuurder rijdt, kun je tot 20% besparen op brandstof- en onderhoudskosten. Met dit systeem kun je de rijtijd verkorten en live verkeersinformatie volgen door middel van de professionele navigatie. Het systeem registreert ook automatisch de kilometerstand en de werktijd van je medewerkers. Zo voldoe je gemakkelijk aan de wettelijke richtlijnen en heb je een overzicht van alle ritten binnen handbereik.

 

Geïnteresseerd in WEBFLEET?

Als je nog niet bekend bent met de technologie van WEBFLEET is het zeker een bedrijf die aan te raden is op het gebied van voertuigvolgsystemen. WEBFLEET heeft al meer dan 50.000 klanten en meer dan 20 jaar werkervaring. Daarnaast heeft het bedrijf meerdere prijzen en certificaten in bezit. Ben je geïnteresseerd in hun technologie? Neem dan vooral een kijkje op de website voor eventueel extra informatie en vraag een demo aan! Je kunt kijken of deze technologie ook voor jouw bedrijf interessant is. Aangezien zoveel klanten en sectoren je al voor gegaan zijn, biedt dit een schat aan informatie die je kunt gebruiken voor jouw optimalisaties. Hoe zou het zijn als je iedere maand weer je kosten omlaag kunt brengen en je processen kunt optimaliseren? Niet alleen voor je bedrijf een pluspunt, maar ook voor de klanten die jij hebt. Tegenwoordig is kennis macht en aansturen op realtime gebeurtenissen onmisbaar.

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Tips voor beginnende kunstenaars

Het wordt weer zomer, en dat kan maar één ding betekenen: de grote fantasy markten en events komen er weer aan. Voor veel kunstenaars...

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.