Jouw personeelsuitje goed georganiseerd

Het runnen van een onderneming is niet niks. Er komt een hoop bij kijken. Maar gelukkig heb je een fijne groep mensen in dienst die de boel draaiende houden. Waar zou je zijn zonder deze geoliede machine? Precies! Jouw personeel is waardevol en daar wil je ze graag voor bedanken. Een leuk personeelsuitje is hiervoor dé uitkomst! Draag zorg voor een gedegen organisatie en creëer zo een onvergetelijke dag voor jouw personeel. 

Unieke en omvangrijke locatie 

De basis voor een geslaagd personeelsuitje wordt gevormd door de locatie. De plek waar het personeelsuitje plaatsvindt is heel bepalend voor het uiteindelijke succes. Kies daarom voor een goede personeelsfeest locatie. Ga voor een locatie die uniek en omvangrijk is. Een dierentuin met een speciaal congrescentrum is bijvoorbeeld een echte uitkomst. Zo kun je ervoor kiezen om de dag te starten met een informatieve lezing in de congreszaal. Na een lezing is er doorgaans behoefte aan interactie. Kies na de lezing daarom voor een hapje en een drankje in de foyer. En laat men daarna zelf interactief aan de slag gaan met workshops in het auditorium. Zo creëer je een perfecte balans tussen informatiewinning en interactie. 

Educatieve en leuke activiteiten 

Bij een personeelsuitje wil je het personeel uiteraard nuttige informatie aanbieden. Lezingen en workshops zijn hiervoor een uitkomst. Maar het aspect leren moet niet enkel centraal staan. Je wilt bij een bedrijfsuitje een balans creëren tussen educatie en plezier. Deze combinatie kun je uitstekend maken op een unieke locatie zoals een dierentuin. Zo kun je in de ochtend bijvoorbeeld lezingen en workshops inplannen in het congrescentrum. Om de mensen daarna in de middag een unieke beleving in de dierentuin te geven. Kies bijvoorbeeld voor een van de diverse rondleidingen die worden aangeboden. Jouw personeel wordt hierbij door een deskundige gids meegenomen door de verschillende leefwerelden die de dierentuin kent. De rondleidingen zijn leerzaam, maar staan bovenal garant voor plezier. 

Horeca van hoge kwaliteit 

Op een dag waarbij educatie en plezier centraal staan, wordt veel energie verbruikt. Men doet veel indrukken op en dat zorgt voor een hoog energieverbruik. Goed eten en drinken is tijdens het personeelsuitje dan ook van belang. Gelukkig kun je voor diverse horeca arrangementen kiezen om jouw dag compleet te maken. Van een lekkere lunch tot een hoogwaardig diner; het is allemaal mogelijk. Wil je de dag afsluiten met een smaakvol en informeel diner? Kies dan voor de Afrikaanse braai. Hierbij kan jouw personeel onder het genot van kwalitatief hoogstaand eten gezellig de dag doorspreken. Met zo’n bijzonder arrangement sluit je het onvergetelijke personeelsuitje op een toepasselijke manier af. 

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Wat is de beste positie voor je lichaam tijdens een vergadering?

In de hectiek van ons professionele leven besteden we vaak veel tijd aan vergaderingen. Of het nu face-to-face is of virtueel, de manier waarop...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.