Incentive reizen: de ultieme beloning voor werknemers en klanten 

In de sales wereld zijn incentive reizen al een tijdje populair. Naast extra geld zijn mooie ervaringen ook ontzettend belangrijk. Via Edgeplore boek je gave reizen in Nederland en buitenland. Wat zijn de voordelen over incentive reizen met impact voor werkgevers en werknemers? In dit artikel kun je er alles over lezen.

 

Wat is een incentive?

Een incentive is een ander woord voor een beloning. Vooral bij sales teams worden gebruikt gemaakt van incentives en die komen in verschillende vormen. De beste sales medewerkers worden beloond met een televisie, een nieuwe smartphone, een gave reis of cadeaubonnen.

 

Het doel is om de mensen te motiveren. Als een extra incentive kan worden behaald dan laat je als bedrijf je mensen net even dat tandje harder lopen. Hopelijk halen ze dan wel die ambitieuze targets. Mooie incentives dragen indirect bij aan de successen van je organisatie.

 

De voordelen van incentive reizen

Het voordeel voor de afdelingsmanagers is dat de mensen meer gemotiveerd zijn en daarom iets harder werken. Een incentive reis voor het hele team zorgt voor verbroedering en bonding binnen een team. Collega’s die een gave reis achter de rug hebben beleven ook leukere momenten op de werkvloer. Met het organiseren van een actieve incentive reis straal je als organisatie ook uit dat vitaliteit en gezondheid belangrijk zijn.

 

In de laatste jaren is dit een hot topic gebleken binnen het bedrijfsleven. Actieve en vitale werknemers die zich goed voelen leveren namelijk de beste resultaten. Een ander groot voordeel van een reis als deze is dat het fiscaal voordelig is voor bedrijven. Je mag dan als werkgever onbelast maximaal 1,2 procent van de totale loonkosten onbelast uitgeven. Je spreekt hier dus echt van een win-win situatie.

 

Hoe ziet de ideale incentive reis eruit?

In het jaar 2020 leven we in het digitale tijdperk. Daarom is het leuk om dit element in de incentive reis te betrekken. Via Edgeplore maak je gebruik van een speciale app. Hierin staat aangegeven welke route je tijdens de actieve reis moet bewandelen.

 

Daarnaast worden er onderweg ook quizvragen gesteld die je in de app beantwoordt. Dit is eigenlijk voor iedereen een leuke manier om sport, spel en teambuilding te combineren. De reisleider houdt tegelijkertijd realtime de resultaten bij. De winnaar is binnen no time bekend. Via Edgeplore kun je gave incentive reizen boeken in zowel binnen- als buitenland.

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

De 4 grootste voordelen van online boekhouden

Boekhouden is één van de zaken waar je als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt. Dit is niet de favoriete bezigheid van de meeste...

De zoektocht naar geschikte medewerkers: het draait niet alleen om diploma’s

Het is lang niet altijd zo eenvoudig als het lijkt om de juiste mensen voor iedere functie te vinden. Zeker op hogere niveaus is...

Dingen waarvoor we steeds vaker het internet gebruiken zonder het te merken

Het internet heeft ons leven zodanig veranderd, dat we vaak niet eens meer in de gaten hebben hoezeer precies. Natuurlijk, de introductie was een...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.