Ideaal voor de verbinding(en) van jouw bedrijf

Als ondernemer moet je met veel zaken rekening houden. Omzet, personeel aannemen (en behouden), administratie, inkoop, acquisitie – en nog veel meer. Eén van de belangrijkere zaken waar je voor jouw onderneming goed voor moet zorgen vandaag de dag, is goede telecommunicatie. En daarmee bedoel ik niet alleen telefonie, maar in de moderne tijd zelfs nog belangrijker: internet. 

 

Zo gezegd zo gedaan. Maar wat als er iets aan de hand is met de connectie(s) in jouw pand? Welke acties moet je ondernemen? Hoe veilig is de boel eigenlijk (denk aan anti-virusbescherming, firewalls, server storage)? 

 

Internetverbinding: minder vanzelfsprekend dan je zou denken

 

Surfen, browsen, dingen bestellen en natuurlijk ons werk doen. Stuk voor stuk dingen die je tegenwoordig gewoon digitaal doet via internet. Als die onmisbare connectie ineens wegvalt, dan neem je een goede en stabiele internetverbinding zeker niet meer vanzelfsprekend. Zelf ken ik de situatie maar al te goed. Een paar jaar terug werkte ik bij een digital marketingbureau: een relevantere onderneming qua connectie zou ik niet kunnen noemen! Afijn, we zaten eerst in een pand aan de overkant, maar na de verhuizing (ja het modem en alles ging natuurlijk mee), kwamen we erachter dat het internet een stuk minder stabiel was dan voorheen. Het gebeurde minstens een keer per week dat de complete verbinding eruit lag.

 

Sommigen van mijn collega’s gingen verder op een mobiele hotspot. Maar ja, dat is wel minder secuur. En daarnaast moet je natuurlijk niet willen dat jouw personeel zelf hun internet op moet hoesten – laat staan dat de dienstverlening van jouw onderneming hiervan afhankelijk is.

 

De oplossing zonder zorgen

 

Natuurlijk is het bovenste niet iets waar elk bedrijf mee kampt. Maar geloof me: internet is één van die zaken die je niet meer vanzelfsprekend neemt zodra je het niet meer hebt. Daarom kun je overwegen om voor jouw onderneming op zoek te gaan naar een geschikte, professionele wholesale service provider. Een wholesale service provider ontzorgt volledig en kan zelfs voor jou fungeren als een partij die internet levert, welke jij vervolgens weer aan je klanten kunt aanbieden. En dat verbindt. 

Wanneer er iets aan de hand is met verbindingen: dan staat de wholesale service provider voor je klaar. Acties worden dan ook door de partij ondernomen, waardoor jij met een gerust hart verder kunt concentreren op je eigen core business. Over een gerust hart gesproken: met de service van erkende partijen zoals Pocos zijn zaken als firewalls, anti-virusbescherming en andere risico’s volledig geregeld. Dat is wel zo prettig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de verbindingen die je zelf aanbiedt: alles is in kannen en kruiken.

En nu jij! Ik ben benieuwd hoe het staat met de verbindingen van jouw organisatie.

Ervaar je zelfs wel eens momenten dat het internet het niet doet? Of heb je over het algemeen een niet al te beste verbinding? Hoe los je dat op? Ik hoor graag hoe het er met jouw verbindingen aan toe gaat. Laat je bericht achter in de comments!

 

Niels
Als succesvol e-commerce ondernemer, marketeer én salesbaas, deelt Niels maar al te graag zijn inzichten en interessante nieuwtjes.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

6 Tips om jouw kantoor duurzaam in te richten

Wat goed dat je op zoek bent naar tips om je kantoor duurzaam in te richten! Het verduurzamen van je werkplek is niet alleen...

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?   Met de toenemende technologische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om je huis te beveiligen. Een eenvoudige...

Als ondernemer geld lenen, hoe zit dat?

Zet de volgende stap met je organisatie, door nieuwe machines aan te schaffen of te investeren in een uitbreiding van het personeelsbestand. Niet iedere...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.