E-fulfilment voor jouw online onderneming

Wanneer je jouw online onderneming begonnen bent, dan loop je vroeg of laat tegen allerlei grote vraagstukken aan. Wel zo prettig als je niet te lang hoeft na te denken over die vraagstukken, maar ze met daadkracht kunt tackelen! 

 

Of je nu gaat beginnen met online ondernemen, net jouw webshop bent gestart, of wellicht hard bent gegroeid de afgelopen jaren: je wilt dat jouw zaakjes goed geregeld zijn en op goede e-commerce tech lopen. Daarom is e-fulfilment zeker iets om te overwegen – en dat is dan ook de reden dat we hier vandaag meer naar kijken.

 

Waarom e-fulfilment?

 

Succesvol zijn in e-commerce vergt meer dan een stukje marketing kennis en daadkracht. Er is een berg aan zaken welke specialistische kennis vereisen. De variëteit aan complexe vraagstukken rondom e-commerce maakt het ook zo dat het uitkiezen van de juiste technologie bijzonder belangrijk is. Zoiets kan namelijk bij een initieel non-optimale keuze uiteindelijk flink in de papieren lopen. Met een goede partner in e-fulfilment kun je je hier echter goed in laten adviseren en ontzorgen.

 

E-fulfilment is namelijk een verzameling van diensten voor e-commerce platformen. Zoals warehousing: de optie om het bewaren en bewaken van voorraad volledig uit handen te geven. Grote, vooraanstaande platformen zoals Bol en Amazon bieden dit al enige tijd aan. Vandaag de dag kun je echter ook goed terecht bij de wat kleinere, onafhankelijke partijen. Wel zo prettig als je jouw business in eigen handen wil houden – maar toch ontzorgd wil worden.

 

Service, support: alles in één

 

Een noodzaak van e-commerce is dat je goede customer support hebt. Met een goede livechat en e-mail ben je er tegenwoordig nog lang niet. En sterker nog: uitstekende customer support is vaak een geweldige usp (unique selling point) om te hebben voor jouw zaak. Daarmee kan je jezelf en je onderneming op sterke wijze onderscheiden van de concurrentie. 

 

Nu is support vaak iets waar (helaas) al te vaak op wordt bespaard. Enerzijds logisch, als ondernemer heb je vaak meer prangende zaken om op te focussen. Desalniettemin zonde! Met sterke e-fulfilment heb je echter vaak ook de optie om (klanten)service en retourservice op te nemen in je pakket. Dat kan een enorme uitkomst bieden voor zowel grote als kleine e-commerce ondernemingen. 

Zelf op zoek naar een ijzersterke e-fulfilment partij? Kijk dan eens bij Surlogic. Surlogic is in principe exact wat je zoekt in een e-fulfilment partij die met de poten in de klei staat. Bovendien bieden ze alle wenselijke diensten aan: van warehousing tot klantenservice en van retourverwerking tot pick & pack services. Neem snel een kijkje!

Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Een animatie video laten maken voor je bedrijf; wat zijn de voordelen?

In de moderne zakenwereld is het belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie en je boodschap duidelijk over te brengen naar je doelgroep....

Binance Nederland: stand van zaken

Binance, opgericht als een van de toonaangevende cryptocurrency-exchanges, bevindt zich momenteel op een kruispunt van regelgeving, uitbreiding en uitdagingen. Om te voldoen aan de wettelijk...

Tips voor het efficiënt uitvoeren van pre-employment screening processen

Pre-employment screening is een belangrijk onderdeel van het wervingsproces voor bedrijven. Het helpt bij het beoordelen van de geschiktheid en betrouwbaarheid van potentiële werknemers...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.