De juiste energie aanbieder vinden voor MKB’ers

Het einde van het jaar is in zicht. Dit betekent dat alle verzekeringen en abonnementen weer onder de loep worden genomen. Dit gaat van zorgverzekering tot het vergelijken van energie. Dit is zowel relevant voor het privé leven als het zakelijk leven!

Energie dat geleverd wordt aan bedrijfspanden wordt zakelijke energie genoemd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sportscholen, kantoren of bijvoorbeeld een restaurant. Maar wist je dat wanneer je als ZZP’er thuis werkt ook gebruik kan maken van de voordelen van zakelijke energie? 

 

Bijkomende voordeel

 

Voor ZZP’ers is een leuk bijkomend voordeel. Dat je nu de lastige deur-aan-deur verkopers niet meer te woord te hoeft te staan omdat deze verkopen enkel op de consument gericht is.

In de basis verschillen deze contracten niet zoveel van elkaar. Zo heb je een gewoon een vast maandtarief. Echter kan je je natuurlijk wel voorstellen dat een sportschool meer energie verbruikt om alle machines en apparaten werkend te houden, dan een klein huishouden. Verder zit er ook nog een verschil in de netbeheerkosten. Hoe groter de aansluiting hoe hoger de kosten. Easy!

 

Zakelijk energie vergelijkenWanneer we inzoomen op het energie vergelijken zakelijk stuk zullen veel ondernemers begrijpen dat hiermee bespaard kan worden. Dit terwijl er toch relatief weinig wordt overgestapt. Dit is zonde, hier probeert energievergelijken.nl wat aan te doen. Door een overzichtelijk vergelijkingsoverzicht kan je het aanbod van alle aanbieders zien en de voordeligste contracten afsluiten. Dit kan je dus veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goede energievergelijker dan kan je bij energievergelijker.nl terecht. Dit werkt als volgt:

  1. Vul je stroomverbruik in
  2. Vul je gas verbruik in
  3. Vul je postcode en huisnummer in
  4. Huidige leverancier

Pak dus voor  bij het invullen dus alvast je gegevens erbij. Dit zorgt ervoor dat je het meest passende aanbod krijgt. Wanneer je deze niet invuld wordt er namelijk een inschattig gemaakt. Dit wijkt vaak een beetje af van het daadwerkelijke verbruik. Dit kan aan het einde van het jaar ervoor zorgen dat je geld terug krijgt omdat je minder hebt verbruikt dan verwacht. Maar waar je ook rekening mee moet houden dat je aan het eind van het jaar dan extra geld moet bijleggen omdat je verbruik hoger is geweest.

Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

6 Tips om jouw kantoor duurzaam in te richten

Wat goed dat je op zoek bent naar tips om je kantoor duurzaam in te richten! Het verduurzamen van je werkplek is niet alleen...

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?   Met de toenemende technologische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om je huis te beveiligen. Een eenvoudige...

Als ondernemer geld lenen, hoe zit dat?

Zet de volgende stap met je organisatie, door nieuwe machines aan te schaffen of te investeren in een uitbreiding van het personeelsbestand. Niet iedere...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.