Ook in corona tijden: kamperen kan altijd!

Door corona kan het er bij ingeschoten zijn: op vakantie gaan. Vandaag de dag is het lastig om een toffe bestemming uit te zoeken, met dank aan alle restricties die zijn opgelegd door de pandemie.

 

Gelukkig zijn er nog altijd tripjes die je kunt maken – met het hele gezin, of gewoon samen met je partner. Of misschien wel alleen, om nieuwe vrienden te ontmoeten of heerlijk te relaxen. Kamperen gaat nooit uit de mode, en in dit artikel nemen we kamperen in 2021 onder de loep.

 

Kamperen vs. een hotel of AirBnB

 

Als je in een hotel, Airbnb of motel verblijft, heb je de zekerheid dat je over enkele basisbehoeften beschikt: een bed, een douche en wat privacy. Met kamperen heb je misschien je tent voor privacy (als deze niet te klein is om je aan te kleden), en sommige campings bieden douches, terwijl andere dat niet doen. Zelfs als er douches worden aangeboden, werken ze soms met munten, wat niet super handig is.

 

Maar, dat is natuurlijk ook niet het einde van de wereld. Een echte camping expert laat zich niet zo makkelijk uit de weg slaan! Kamperen kan verrassend comfortabel zijn en al je verwachtingen overhoop gooien. Als je tegen jezelf zegt dat je niet zo vaak hoeft te douchen, en dat privacy niet zo belangrijk is als mensen zeggen, dan is het niet zo erg. Comfortabel kamperen vergelijken met een hotel is een beetje een oneerlijke vergelijking aangezien je om een ​​andere reden in een hotel bent dan dat je aan het kamperen bent.

 

Vaak is de grootste klacht die mensen hebben het slapen op de grond in een tent. Met wat creativiteit of wat geld kan slapen in je tent heel comfortabel zijn. En als je dat toch echt niet ziet zitten, dan is er altijd nog de glamping of de stacaravan (of je komt in je eigen camper).

 

Een geweldige kampeer spot

 

Oké, dus kamperen is nog altijd een populaire besteding van de vakantietijd. Maar waar kun je (ook in corona tijd) nog naar toe? Eén van de bestemmingen die altijd populair is geweest vanwege een plethora aan redenen is het Gardameer in Italië. 

 

De campings en toeristische resorts aan het Gardameer zijn een referentiepunt voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in dit fantastische Italiaanse gebied, dat drie regio’s omvat: Lombardije, Veneto en Trentino Alto Adige. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en waarschijnlijk het meest bezocht door Italiaanse en buitenlandse toeristen; het water raakt Lombardije in de provincie Brescia, Veneto in de provincie Verona en Trentino Alto Adige in de provincie Trento.

 

In andere woorden: een camping Gardameer is zo gevonden. Met name wanneer je een handige vergelijkingssite gebruikt. Er zijn er namelijk nogal wat! 

Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

6 Tips om jouw kantoor duurzaam in te richten

Wat goed dat je op zoek bent naar tips om je kantoor duurzaam in te richten! Het verduurzamen van je werkplek is niet alleen...

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?   Met de toenemende technologische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om je huis te beveiligen. Een eenvoudige...

Als ondernemer geld lenen, hoe zit dat?

Zet de volgende stap met je organisatie, door nieuwe machines aan te schaffen of te investeren in een uitbreiding van het personeelsbestand. Niet iedere...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.