MNLK.nl: dé lifestyle website voor iedereen

Op MNLK.nl kan jij alles over lifestyle vinden. Dé dingen die jij wil weten. Lifestyle is natuurlijk super breed en daarom kan ook jij zeker een artikel op deze website vinden welke jij interessant vindt en jou aanspreekt. Heb jij al eens op MNLK.nl gekeken? De artikelen zijn super uiteenlopend en dat is de kracht van deze website. De onderwerpen waar de artikelen over gaan zijn business & luxury, cars & tech, gaming, jets & yachts, sport & lifestyle en nog veel meer. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen dus alles over hun favoriete onderwerpen vinden. Onderwerpen die veel terugkomen op de website staan hieronder wat uitgebreider beschreven.

 

Gaby Blaaser

Op MNLK.nl kan je veel terugvinden over Gaby Blaaser. Gaby is bekend geworden door haar acteerwerk in de jeugdserie Spangas, maar tegenwoordig kennen veel mensen haar van haar opvallende kiekjes op Instagram. Daarnaast heeft ze meegedaan aan Expeditie Robinson, waarin zij haar survival skills op de proef stelde. De laatste tijd is Gaby Blaaser veel in het nieuws door haar deelname aan de Bachelorette, waar Gaby de Bachelorette was waar de mannen voor gingen strijden. Het avontuur in Zuid-Afrika leek goed af te lopen, omdat ze haar liefde gevonden had. Eenmaal thuis ging het helaas toch mis tussen de twee, waarna er nog veel bericht werd over het liefdesleven van Gaby Blaaser.

 

WhatsApp Web

WhatsApp Web is een hele handige website. Ken jij het al? Als je het al kent, dan kan je zeker niet meer zonder. Het is namelijk de online versie van WhatsApp, die je kunt gebruiken op je laptop. Je krijgt dan dus al je berichtjes ook op je laptop binnen, wat je de mogelijkheid geeft om er meteen op te antwoorden als je aan het werk bent. Op je werk is het ook bijvoorbeeld handig om je WhatsApp van je werktelefoon op WhatsApp Web aan te zetten, zodat je snel ziet als een collega of je baas je iets appt. WhatsApp Web is super eenvoudig in gebruik, en als je het eenmaal aangesloten hebt op je eigen nummer, kan je elke keer op dezelfde laptop zonder problemen weer op de website komen. Je moet dus alleen de eerste keer dat je het gebruikt een QR-code scannen met WhatsApp op je mobiel, zodat jouw nummer aan je laptop gekoppeld is.

 

Heel veel onderwerpen

Zoals je wel hebt kunnen lezen, liggen de onderwerpen die worden besproken op MNLK.nl heel erg ver uit elkaar. Waar Gaby Blaaser een BN’er en influencer is, is WhatsApp Web een website waarop je berichtjes kan ontvangen en versturen op je laptop. Voor informatie over van alles en nog wat kan je dus terecht bij MNLK.nl. Je vindt er bijna zeker wat je zoekt, en daarom is het zeker de moeite waard om eens op deze website te kijken.

Robert
Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Transparante Financial Lease bij Autolease Twente

Mobiliteit is een belangrijk aspect binnen een onderneming. Niet alleen jij, maar ook je eventuele werknemers dienen snel, gemakkelijk en veilig van A naar...

‘Workstation on Wheels (WoW)’ biedt ziekenhuizen de perfecte mobiele communicatieoplossing

Logitech for Business, Ergotron, Wortell Videobutler, Microsoft, Intel, Philips en TechData bundelen de krachten speciaal voor ziekenhuizen die behoefte hebben aan een mobiele communicatieoplossing...

Hoe goed isoleren kunststof kozijnen?

Bent u toe aan nieuwe kozijnen, dan bent u vast naar kozijnen van kunststof aan het kijken. Maar naast dit materiaal zijn er ook...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.