Innovatieve kraan biedt heet water in een seconde

De keuken is één van de belangrijkste en mogelijk meest imposante ruimtes van een huis. Je keuken moet er natuurlijk gaaf uitzien, voldoende ruimte hebben voor de verschillende elementen die je er op kwijt wil.. Kookplaat, inductie plaat – wat een eisen!

 

Vandaag de dag is de keuze voor een nieuwe keuken dan ook niet snel gemaakt. Ze komen in allerlei soorten en maten. In dit artikel bespreken we ook niet de keuken zelf, maar één van de belangrijkste elementen daarin: de kraan. En niet zo maar een gewone keuken kraan, maar een Quooker kraan.

 

De vele voordelen van een Quooker kraan

 

Mocht je er nog nooit van gehoord hebben, dat ligt niet aan jou, voor mij was dit ook een nieuw begrip. Een quooker kraan is een kraan die enorm veelzijdig is. Zo is deze kraan bijvoorbeeld in staat om in een mum van tijd kokend water te laten stromen. Geen waterkoker meer nodig, dus. Je hoeft dus nooit meer te wachten op de waterkoker. Even een eitje koken? Geen probleem! Een warme zomer? Dan heb je vast geen zin in kokende thee. Gelukkig kan een Quooker kraan ook ijskoud water bieden. Heerlijk en eenvoudig. 

 

Ik hoor je denken: prima, leuk, maar in principe niet innovatief. Echter, dit type kraan kan ook bruisend water geven, of zelfs volledig gefilterd water. Deze kraan gaat daarnaast ook nog eens zeer efficiënt om met de watertoevoer, wat inhoudt dat het een zeer duurzame keuze is.

 

Waar het in feite op neerkomt; met deze aankoop haal je daadwerkelijk alles uit één kraan. Natuurlijk moet je er dan wel voor zorgen dat je de Quooker installatie vindt die er op de markt is. Een professionele installateur draagt bij aan het genot van de kraan, en levert een volledig zorgeloze ervaring.

 

De volgende aanwinst voor jouw keuken!

 

Nu je dit allemaal gelezen hebt, denk je vast: oké, oké: niet slecht! Maar wat mag het kosten? Het korte antwoord: prijzen verschillen, maar denk aan een vanaf prijs van rond de € 1200,-. Een aardig prijskaartje voor een kraan: maar gezien de voordelen die hierboven benoemd zijn, is de Quooker kraan het (naar mijn inziens) meer dan waard. Duurzaam, een betere smaak, ideale veelzijdigheid en het bespaart ook nog eens een heleboel ruimte!

 

Wordt jouw volgende keuken aanwinst ook een Quooker kraan? Waarom wel – of waarom niet? Laat het ons weten in de comments, we zijn benieuwd naar jouw reactie!

Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

6 Tips om jouw kantoor duurzaam in te richten

Wat goed dat je op zoek bent naar tips om je kantoor duurzaam in te richten! Het verduurzamen van je werkplek is niet alleen...

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?   Met de toenemende technologische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om je huis te beveiligen. Een eenvoudige...

Als ondernemer geld lenen, hoe zit dat?

Zet de volgende stap met je organisatie, door nieuwe machines aan te schaffen of te investeren in een uitbreiding van het personeelsbestand. Niet iedere...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.