Een warme douche, een warme badkamer!

We gaan het weer eens over wat anders hebben. Iets wat je in je badkamer plaatst. Iets dat ervoor zorgt dat je na het douchen ook een warme handdoek hebt. Iets dat ervoor zorgt dat je in de winter na de douche niet een koude douche instapt. Iets dat ervoor zorgt dat je handdoeken drogen. We hebben het nu natuurlijk over een handdoekradiator.

 

We hebben het niet over de oorspronkelijke handdoekradiatoren. De horizontale buizen waar je je handdoek overheen kon hangen. Nee we hebben het over ontwerpen anno 2021.  Want er is toch niks vervelender dan en kletsnatte handdoek wanneer je je wilt gaan afdrogen.

 

Het kiezen van een handdoekradiator, ja er zijn meerdere merken!

Een heel uitgebreid aanbod van handdoekradiatoren kan je vinden bij badkamerxxl. Een greepje uit hun merken zijn:

  1. Blinq
  2. Wiesbaden
  3. Instamat
  4. Smedbo
  5. Thermrad
  6. Vasco

 

Grote kans dat deze merken je niks zeggen. Dit komt omdat niet iedereen bewust nadenkt over een handdoek radiator. Maar toch is het belangrijk de juiste radiator te kopen. Daarbij is het een mooie aanvulling op je badkamer. Zelf heb ik bij het vernieuwen van mijn badkamer ook een handdoekradiator genomen. Dit is destijds gewoon een simpele witte geweest. Maar er zijn dus blijkbaar allemaal verschillende kleuren en materialen van een haddoek radiator. Zo kan je ze vinden in antraciet, RVS, chroom of grijs.

 

Het aansluiten van je handdoekradiator

De manier waarop je de handdoekradiator aansluit verschilt per radiator. De meeste handdoekradiatoren hebben een centrale onderaansluiting, maar er zijn ook 4 zijaansluitingen. Het onderblok met de thermostaatkop wordt aangesloten op de middelste onderaansluiting. U kunt kiezen voor een schuine verbinding of een rechte verbinding. Haak haaks achter de muur aansluiten en recht naar beneden aansluiten. In de meeste gevallen is deze aansluiting 3/4″ Euroconus, maar is ook 1/2″ voor een enkele handdoekradiator. Als je 1/2″ zijaansluiting wilt gebruiken, kun je de radiator op dezelfde manier aansluiten als de paneelradiator. Dan heb je een radiatorkraan nodig met een thermostaatkop en een onderkraan. Je sluit de elektrische handdoekradiator aan op het stroomnet. voeding Met stekker of blind accessoire.

Niels
Niels
Als succesvol e-commerce ondernemer, marketeer én salesbaas, deelt Niels maar al te graag zijn inzichten en interessante nieuwtjes.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Tips voor beginnende kunstenaars

Het wordt weer zomer, en dat kan maar één ding betekenen: de grote fantasy markten en events komen er weer aan. Voor veel kunstenaars...

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uitbreiden: 6 opties op een rijtje

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bescherm jij je bedrijf tegen schade die je tijdens het werk bij klanten veroorzaakt. Helaas is het niet zo dat je...

De evolutie van bedrijfsvoering: de impact van technologische innovatie

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is de impact van technologische innovatie op de moderne bedrijfsvoering onmiskenbaar. Technologische vooruitgang heeft de manier...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.