Maak thuiswerken mogelijk met Voip telefoon

De laatste maanden is thuiswerken het dringende advies. Het lijkt erop dat veel mensen graag structureel één of meerdere dagen per week vanuit huis wil blijven werken. Het biedt namelijk veel voordelen. Zo werk je vaak efficiënter en geeft het je veel flexibiliteit. Je kunt in je pauze namelijk makkelijk even langs de winkel om boodschappen te doen voor je avondeten en ook een wasje in de wasmachine is zo gedaan.

Wat houdt je tegen?

Niet iedere werkgever is even blij met het thuiswerken. Soms omdat ze dit nog niet gewend zijn, maar soms ook omdat ze denken dat bepaalde taken niet vanuit huis gedaan kunnen worden. In het geval van ziekenhuiszorg is dit vaak ook zo. Je kunt niet iemand die in het ziekenhuis ligt verplegen als jij thuis bent. Maar ook telefonische bereikbaarheid wordt vaak genoemd als reden om niet thuis te kunnen werken. Toch is daar een oplossing op maat voor.

Bellen via je computer

Had je vroeger een vaste telefoon op kantoor staan, waarvoor je per se op je werkplek moest blijven zitten. Tegenwoordig is het mogelijk om met je zakelijke nummer te bellen via internet. Met Voip telefonie heb je de mogelijkheid om binnenkomende telefoontjes op te nemen via je computer of laptop. Zo ben je op elke werkplek bereikbaar voor je klanten en je collega’s.

Bellen met het telefoonnummer van je bedrijf

Bel je zelf vaak naar klanten, dan is het wel fijn als je dit kunt doen vanuit het nummer van je bedrijf. Natuurlijk kun je wel je privé telefoon gebruiken, maar als klanten daarop gaan terugbellen kan het zomaar zijn dat je ook buiten werktijden ineens hierdoor verrast wordt. Met Voip telefonie ziet de ontvanger altijd het nummer van het bedrijf waarvoor je belt. Dat is dan ook het nummer waarnaar zij terug zullen bellen als dat nodig is.

 

Eenvoudig een zakelijk nummer aanschaffen

Wil je een professionaliseringsslag maken, dan is digitaal bellen het ideale moment om ook één zakelijk nummer te gaan gebruiken. Niet meer verschillende mobiele nummers met de kans dat jouw klant je niet kan bereiken. Je kunt vanaf nu eenvoudig een 085 nummer aanvragen. Dat geeft meteen een betrouwbare uitstraling mee aan je bedrijf. Bovendien is het handig voor je klanten omdat ze nog maar één telefoonnummer hoeven te onthouden als ze jou willen bereiken. Dus maak het voor iedereen makkelijker en start met bellen via Voip telefonie.

Robert
Marketeer, e-commerce specialist en spreker. Robert let scherp op trends en ontwikkelingen in ondernemersland en schrijft er hier over, op Businesstrend.nl.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

6 Tips om jouw kantoor duurzaam in te richten

Wat goed dat je op zoek bent naar tips om je kantoor duurzaam in te richten! Het verduurzamen van je werkplek is niet alleen...

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?

Hoe beveilig je je huis met een ip camera?   Met de toenemende technologische ontwikkelingen wordt het steeds belangrijker om je huis te beveiligen. Een eenvoudige...

Als ondernemer geld lenen, hoe zit dat?

Zet de volgende stap met je organisatie, door nieuwe machines aan te schaffen of te investeren in een uitbreiding van het personeelsbestand. Niet iedere...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.