Een baan in de zorg

Afgelopen jaar heeft de zorg flink in het zonnetje gestaan. Dit heeft te maken met het fantastische optreden van de zorgsector in de corona periode. Door een tekort aan mensen en het snel verspreidende virus is er heel veel gevraagd van het zorgpersoneel in Nederland. Zo veel dat er staande ovaties werden gehouden voor het zorgpersoneel. Ook hebben werknemers in de zorg in Nederland een geldbedrag gekregen als vergoeding en eigenlijk als bedankje voor hun inzet. Dit bedrag was €1000,-. Iedere zorg medewerker heeft dit gekregen. En terecht.

Een tekort aan zorgpersoneel

In de corona periode is het ook heel snel, heel duidelijk geworden. Er is een tekort aan zorgpersoneel. Dit heeft natuurlijk gedeeltelijk te maken gehad met de bezuinigingen van de overheid. Maar dit gaat weer omdraaien is onze verwachting. Maar er is meer, nieuw, gedreven personeel nodig. 

Voor iedereen die opzoek is naar een baan in de zorg, kan gaan kijken bij de zorg vacatures van driegasthuizengroep. De Drie Gasthuizen Groep heeft een groep van 350 vrijwilligers en 1.200 deskundige medewerkers. Wil je onderdeel worden van deze fantastische groep, solliciteer dan vooral eens op hun vacatures.

Soorten vacatures

De kans is groot dat je wanneer je in de zorg werkt, dit doet, omdat het je voldoening geeft. Je bent een prachtmens wanneer je dit doet. Het meest belangrijke in de zorg is dat je affectie kunt tonen en richting de patiënten en/of cliënten. Wanneer je namelijk echt voor een beter leven wilt zorgen voor deze groep, zul je met open armen worden ontvangen. Waar je ook bent, welke patiënt je ook hebt.

De zorg die DriegastHuizenGroep biedt verschilt van specialistische ouderenzorg tot thuiszorg. Hier zijn altijd vacatures die ingevuld moeten worden. Zoek je nou wel een baan binnen de zorg maar niet één van de specifieke zorgpakketten? Dan heb je ook de mogelijkheid om een open sollicitatie in te leveren.

Goed om te weten is dat het werk in Arnhem is. Is dit geen probleem? Solliciteer dan direct!

Niels
Als succesvol e-commerce ondernemer, marketeer én salesbaas, deelt Niels maar al te graag zijn inzichten en interessante nieuwtjes.

Meer van deze auteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerd

Nieuwste

Een animatie video laten maken voor je bedrijf; wat zijn de voordelen?

In de moderne zakenwereld is het belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie en je boodschap duidelijk over te brengen naar je doelgroep....

Binance Nederland: stand van zaken

Binance, opgericht als een van de toonaangevende cryptocurrency-exchanges, bevindt zich momenteel op een kruispunt van regelgeving, uitbreiding en uitdagingen. Om te voldoen aan de wettelijk...

Tips voor het efficiënt uitvoeren van pre-employment screening processen

Pre-employment screening is een belangrijk onderdeel van het wervingsproces voor bedrijven. Het helpt bij het beoordelen van de geschiktheid en betrouwbaarheid van potentiële werknemers...

Op de hoogte blijven van het laatste business nieuws?

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met de nieuwste artikelen - en exclusieve tips.